BEREDSKABS­­STOP

HVORFOR BEREDSKABS­STOP?

Ved giftudslip eller brand i nabolaget kan det være nødvendigt at gå inden døre, lukke alle vinduer og slukke for ventilationsanlæg. Men ofte ved folk ikke, hvordan de skal slukke for deres anlæg. Det gælder specielt for skoler, institutioner, ejer-, lejer- og andelsforeninger samt mange kontorbyggerier. SysTec ApS har udviklet et enkelt system til nødstop af ventilationsanlæg, det kalder vi BeredskabsStop.

SYSTEC BEREDSKABS­STOP

SysTec BeredskabsStop består af en fysisk afbryder med lampe og tydelig markering. Placeret f.eks. ved hjertestarter, ved brandmateriel eller lignende. Der kan naturligvis placeres lige så mange BeredskabsStop, der er behov for. BeredsskabsStop bliver integreret i den eksisterende automatik og den tekniske løsning bliver valgt, så den passer til anlægget/anlæggene. Det kan være alt fra et enkelt kabel til en 4G løsning, hvis kabler ikke er en mulighed.

KOM HURTIGT I GANG

Er du i tvivl om jeres sikkerhed og mulighed for at styre jeres anlæg? Vi gennemgår jeres muligheder og ønsker ved et uforpligtigende møde. SysTec tilbyder SALG eller leje af udstyr samt administration af adgang.

KONTAKT OS

HENT PDF

BEREDSKABSSTOP