RÅDGIVNING

HVORFOR RÅDGIVNING?

SysTec udfører rådgivningsopgaver af teknisk karakter som fx teknisk bygherrerådgivning.

Vi tager os gerne af hele processen fra behovsanalyse, udbudsforretning, kontraktskrivning, byggetilsyn til aflevering og test samt 1- og 5-års gennemgang, men vi indgår også gerne i teams med samarbejdspartnere.

Rådgivning fra SysTec består også i vurdering af indkomne tilbud, så der kan forelægges et fagligt perspektiv, når kunden skal tage en beslutning. Herunder kontrol af om det tilsyneladende billigste tilbud på opgaverne også ser ud at kunne leve op til den ønskede kvalitet og egentligt også er billigst, når driftsfasen tages med i betragtningen.

Vi har også fokus på andre kriterier som vedrører den daglige brug af bygningen. Indeklima er fx en god og vigtig investering i medarbejderkomfort og en faktor for at tiltrække og fastholde medarbejdere, give dem gode betingelser for at udføre deres arbejde og ikke mindst reducere antallet af sygedage.

Når du vælger at samarbejde med SysTec om dine projekter, får du teknisk og økonomisk sikkerhed for at resultatet lever op til forventningerne.

COMMISSIONING

SysTec tilbyder også commissioning og 3. parts eftersyn og kontrol.

Vi kan indgå som rådgivere på et hvilket som helst sted i alle byggeriets stadier. Vi kan være med helt fra starten og sørge for, at hele processen forløber glat, og at det færdige byggeri bliver leveret som ønsket. Vores arbejde skal gavne både de mennesker, der opfører bygningen, og de mennesker, der skal bruge byggeriet bagefter.

Ved byggetilsyn kan SysTec være tilsynsførende med projektet herunder tage den daglige dialog med dem, der udfører opgaverne. På daglig basis sikrer vi, at detaljer i løsningerne er i overensstemmelse med kundens ønsker. Vi fremlægger relevante spørgsmål for boligselskabet og sikrer, at tilbagemeldinger fremlægges for rette faggruppe, der udfører opgaven.

PROJEKTERING OG UDFØRELSE

Rådgivning foregår i faser, der hver især har sine specifikke fokusområder. I den indledede fase er det særligt vigtigt at få udfordret ideer og visioner i forhold til økonomi og praktisk udførelse. Det ses ofte at manglende forventningsafstemning på dette stadie, medfører øgede udgifter og skuffede brugere i den sidste ende.

I de efterfølgende faser detailprojekteres projektet, hvorefter det kan sendes i udbud.

Under udførelsen sikrer SysTec ved fagtilsyn, at kvalitet og funktionalitet lever op til de stillede krav. Efter aflevering kan SysTec hjælpe med den tekniske drift, og dermed sikre installationernes fremadrettet performance.

LAD OS TAGE ANSVARET!

Har du brug for sparring på ideer, eller skal der udarbejdes et fuldt udbudsprojekt? Vi hjælper gerne og tager ansvaret for opgaven.

KONTAKT OS

HENT PDF

RÅDGIVNING